Events

50 Jaar Europacup I

Een ode aan onze helden

Het winnen van de Europacup I in 1970 heeft Feyenoord wereldwijd aanzien opgeleverd. Op 6 mei 2020 was het exact 50 jaar na de historische finale tegen Celtic in Milaan. In een mooi theaterprogramma blikken we twee jaar later dan de bedoeling was, op 6 mei 2022, terug op de zege die Feyenoorders nooit zullen vergeten. Met gesprekken met de hoofdrolspelers van toen, historische beelden en muziek. Een ode aan onze helden.

Het eenmalige programma is samengesteld door Feyenoord in samenwerking met EMboost en Jan Dirk Stouten. De voorstelling wordt gepresenteerd door laatstgenoemde.

Locatie: RTM Stage

De RTM Stage is de nieuwste zaal bij Ahoy Rotterdam. Een uniek podium; niet alleen is het een state of the art concertzaal met een capaciteit van 7.819 personen, de zaal is ook in een mum van tijd om te toveren tot de grootste theaterzaal van Nederland met 2.816 stoelen en een XL seated variant met 4.000 stoelen. De zaal heeft meerdere balkons, comfortabele stoelen en uitstekende akoestiek. Het biedt daarmee de ideale ruimte voor een daverende theatershow.

 

Wat kan je verwachten?

Eerder organiseerden we een show rondom het 110-jarig bestaan van Feyenoord. Bekijk de compilatie van dat programma in het Oude Luxor.

Geplande data

vrijdag 6 mei 2022

Aanvang 20:00 uur
RTM Stage (Ahoy Rotterdam)

Tickets