Over ons

DOCK Theaterproducties

Wij maken shows met populaire en aansprekende persoonlijkheden uit de wereld van sport, media en entertainment. Dat doen we voor een groot publiek dat we willen raken met onze evenementen. Beleving staat in al onze producties centraal.

Door de jaren heen

DOCK is opgericht door Wim Jansen van EMboost en Jan Dirk Stouten. Laatstgenoemde is ruim 30 jaar werkzaam in de media en is een ervaren presentator en dagvoorzitter. Jansen creëert en organiseert met EMboost al sinds 1996 events en sport -en incentivereizen in binnen -en buitenland. In 2017 organiseerden we samen onze eerste theatershow: Een goed gesprek met Giovanni van Bronckhorst. Later volgden ‘Feyenoord 110 jaar’, ‘Heimwee naar ‘88’ en ‘Gijp LIVE’.

Toekomst

In de komende jaren richten we ons op het bedenken, uitvoeren en in de markt zetten van meerdere shows die we voornamelijk in de RTM Stage naast Ahoy in Rotterdam willen organiseren. In dit mooiste en grootste theater van Nederland is plaats voor tussen de 2.800 en 4.000 mensen. Alle shows die we tot nu toe hebben bedacht en gemaakt leverden uitverkochte zalen en enthousiaste reacties op. We willen mensen blijven raken.

Impressie

Bekijk hieronder een impressie van de eerdere shows.

De gebruikte foto in de compilatie ‘Heimwee naar ’88’ is gemaakt door Soccrates Images.

Meer evenementen
6
mei

Live on stage

50 Jaar Europacup I